Sillage αρώματα

Zao Compact Powder
Η Zao Organic Make-Up Compact Powder “λιώνει” φυσικά στο δέρμα, χαρίζοντας ομοιόμορφο και ματ αποτέλεσμα, χάρη στην πολύ λεπτή πούδρα από bamboo που περιέχει, η οποία είναι πλούσια σε πυρίτιο.

Σύνθεση 100% φυσικής προέλευσης, πιστοποιημένη βιολογική και Vegan.

Πιστοποιήσεις: Cosmos, ECOCERT, Peta.

 

Zao Compact Powder 304 Cappuccino - Οργανική Πούδρα

€23.90Τιμή
  • • Χωρίς phenoxyethanol, mineral oil, paraffin, polysorbate, EDTA, BHT, BHA.
    • Χωρίς συνθετικά συντηρητικά, parabens και παράγωγα πετρελαίου.
    • Χωρίς Talc.
    •Διαθέσιμο και ανταλλακτικό.

    Απόχρωση
    304 Capuccino

    Μέγεθος
    9 gr

    Συστατικά
    To 10% του σύνολου των συστατικών προέρχονται από βιολογικές καλλιέργειες.
    100% του σύνολου των συστατικών είναι φυσικής προέλευσης.
    INGREDIENTS COMPACT POWDER (F3): MICA, ZEA MAYS (CORN) STARCH*, ZINC STEARATE, SQUALANE, SILICA, SESAMUM INDICUM OIL UNSAPONIFIABLES*, LAUROYL LYSINE, MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL*, THEOBROMA CACAO (COCOA) SEED BUTTER*, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER*, CI 77820 (SILVER), OLEA EUROPAEA (OLIVE) LEAF EXTRACT, AQUA (WATER), OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT EXTRACT, ALCOHOL, MALTODEXTRIN, THEOBROMA CACAO (COCOA) SEED EXTRACT, BAMBUSA ARUNDINACEA STEM POWDER, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT.Μπορεί να περιέχει +/-: CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES).
    *συστατικά προερχόμενα από βιολογικές καλλιέργειες.

    Η σύνθεση των προϊόντων Zao αποτελείται μόνο από φυσικά συστατικά όπως φυτικά έλαια, κεριά, εκχυλίσματα φυτών (μπαμπού, βούτυρο Καριτέ (shea butter), βερίκοκο, καλαμπόκι κ.λπ.), χωρίς συντηρητικά ή συνθετικά αρώματα. Για αξιόπιστο μακιγιάζ, με συστατικά, που προκύπτουν από οικολογική ή βιολογική γεωργία πιστοποιημένα από Ecocert, σεβόμενα το δέρμα και το περιβάλλον.
    Όλα τα χρώματα παράγονται αποκλειστικά με φυσικές χρωστικές ουσίες (από ορυκτά ή λαχανικά). Τα συστατικά επιλέγονται βάσει των ιδιαιτεροτήτων τους, προκειμένου να συνδυάσουν την καλύτερη δυνατή απόδοση στο μακιγιάζ (χρώματα, απόδοση, διάρκεια, υφή κλ.π.) και τις ευεργετικές ιδιότητές τους για το δέρμα.

     

    Μπαμπού: Το συστατικό-πρωταγωνιστής των προϊόντων Zao, που χρησιμοποιείται σε μορφή υδρολύματος (απόσταγμα) από τα φύλλα, σκόνης ή ελαίου από τη ρίζα. Το μπαμπού είναι εξαιρετικά πλούσιο σε οργανικό διοξείδιο του πυριτίου και απαιτείται από τα μόρια κολλαγόνου και ελαστίνης, εφόσον παύει να συντίθεται μετά την ηλικία των 20. Συνεισφέρει στη διατήρηση της ελαστικότητας των ιστών του δέρματος.

    Βούτυρο Καριτέ (Shea butter): Η σύνθεση λιπαρών οξέων του προσφέρει ενυδατικές και θρεπτικές ιδιότητες. Καταπραΰνει και ηρεμεί το δέρμα, ενώ συνιστάται ως διεγερτικό στην επούλωση των πληγών και προστατευτικό έναντι των ακτίνων UV.

    Σκόνη Ρυζιού: Ένα από τα παλαιότερα καλλυντικά συστατικά. Έχει την ικανότητα να δίνει απαλή αίσθηση και να καθαρίζει το δέρμα, χωρίς να φράζει τους πόρους, ρυθμίζοντας την έκκριση του σμήγματος.

    Καστορέλαιο: Η περιεκτικότητά του σε ρικινελαϊκό οξύ, καθιστά αυτό το έλαιο θεραπεία ομορφιάς με εκπληκτικές ιδιότητες, γνωστές ήδη από την αρχαιότητα. Με την καθαριστική, μαλακτική και θεραπευτική του δράση, ανακουφίζει από τις δερματικές παθήσεις του δέρματος.

    Απόσταγμα Squalane από ελαιόλαδο : Πρόκειται για φυτικό παράγωγο σκουαλενίου από ελαιόλαδο. Το Squalane αποτελεί φυσικό συστατικό του ανθρώπινου σμήγματος και των κυττάρων. Η εξαιρετική «συνεργασία» του με το δέρμα και οι μαλακτικές του ιδιότητες, το καθιστούν ιδανικό ωφέλιμο καλλυντικό συστατικό. Ενισχύει σημαντικά τη διατήρηση της υγρασίας του δέρματος, βοηθά στην οξυγόνωση των κυττάρων, μαλακώνει και προστατεύει την επιδερμίδα από την αφυδάτωση.

    Γόμα Ακακίας: Γνωστή και ως Αραβική γόμα και παράγεται όπως το γνωστό μας ρετσίνι από την Ακακία Senegal. Χρησιμοποιείται ως συγκολλητικός παράγοντας που βελτιώνει το κράτημα της μάσκαρα και των eyeliner της ZAO.

    Σκόνη Ασημιού: Συναντάται σε όλα τα προϊόντα Zao, εκτός των lip balms. Το ατόφιο ασήμι αποτελεί το απόλυτο φυσικό συντηρητικό και αντισηπτικό για το δέρμα, χάρη στις αντιβακτηριδιακές του ιδιότητες. Ιδανικό και για ευαίσθητο δέρμα.